Редактор: e-mail: Кадър бТВБТВ показа мястото на убийството, което беше извършено в

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВБТВ показа мястото на убийството, което беше извършено в
Коментари Харесай

БТВ за убийството в София: Стрелецът е видял, че на седалката до шофьора има дете, но е стрелял два пъти

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

БТВ сподели мястото на убийството, което беше осъществено в София нощес. Както писахме, 46-годишният Николай Дракополов бе убит в първокласния си джип Мерцедес G класа на Околовръстното и Симеоновско шосе.

Ето на това място стрелецът е изчакал жертвата си. Очаква се по-късно да стартира и втория оглед. Засега се знае, че това е извънредно смело закононарушение, поръчково ликвидиране, каквото от дълго време не сме виждали от няколко години, само че шокиращото персонално за мен, като престъпен публицист е, че всичко това е станало пред очите на 11-годишното дете, което е било на седалката до водача. Стрелецът сигурно е имал видимост и е видял че си там има дете, все пак насочва револвера и стреля два пъти в главата на жертвата.

Това сподели репортерът на малкия екран Мариета Николаева.

Поне към този момент данните са, че са открити две гилзи на мястото. Стрелецът е тръгнал надолу посока центъра по Симеоновско шосе съгласно наши източници. Както стана ясно към този момент, убитият Николай Дракополов е с престъпни регистрации, 22 на брой, за обири, грабежи и измами. Той има и автокъща. Според наши източници в полицията има и тъжби на пострадали от неговата активност. Всичко това ще стане ясно публично може би на по-късен стадий, от стрелеца няма диря към този момент. Както споделих към този момент, тук следва да бъде изработен втори оглед с вяра да бъдат открити улики от стрелеца, който се е крил и е чакал от засада тук под моста, сподели още Мариета Николаева. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР